Share with:


חלבי

אופן הכנה

טעימותתתתת יאמייייייייי
רוצו לאפות מתכון מנצח תכפילו כמויות
בחוץ כשהן מתקררות הן מתקשות כל אחת והתנור שלה
בתנור שלי 10 דקות זה היה מספיק

לרכיבים
100 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום כהה
1/2 כוס קמח קונדיטור
1/2 כוס קמח תפודים
250 גרם שיבולת שועל
1/2 כפית אפיה לא גדושה
1/4 כוס אגוזי מלך קלוי קצוץ
כפית תפוז מרוכז קפוא
כפית קינמון
2 ביצים. מלח
תמצית וניל
תמצית שקדים
תמצית תפוז
גרד תפוז/ לימון

להכנה
במעבד מזון מקרימים חמאה וסוכר מספר דקות. מוסיפים ביצים.
ושאר הרכיבים וממשיכים בהקצפה מספר דקות. התערובת דביקה וזה בסדר.
בכף משומנת לוקחים מהתערובת ומניחים בתבנית מרופדת. במרווחים.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות אפיה בין 10- ל-15 דקות
לא יותר להשגיח לא לשרוף. העוגיות מאד מאד טעימות. לחכות מספר דקות. לא להוציא מהתבנית שהן חמות לשמור על מתכון .

עוגיות קווקאר ואגוזים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

92 מתכונים