200 גרם חמאה /מרגרינהקרה חתוכה לקוביות
1גביע שמנת חמוצה /כוס מיץ תפוזים
3 חלמונים
2וחצי כוסות קמח
1אפיה
1וניל
למילוי
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 וניל
3כפות גדושות פודינג וניל
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והשמנת .מוסיפים בהדרגה את החלמונים ו מסיפים את הקמח א-אפיה וניל ולשים היטב מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. וניל לקצף יציב ומוסיפים את הפודינג
מחלקים את הבצק ל3 כדורים מרדדים על משטח מקומח מורחים שליש מכמות הקצף מגלגלים ופורסים ל2וצי ס"מ מניחים בתבנית מרופדת ואופים ב-175°למשך 25 דקות