תערובת אחת 2 עוגות
❤❤❤❤❤
6 ביצים L
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קצפת צמחית
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
תוספות – אגוזים/ חלווה/ שוקולד מגורד / או קצפת
אופן ההכנה-
2 תבניות אינגלייש ו- 8 יחידות מאפינס
משומנות ומקומחות.
1) להקציף ביצים לקצף יציב ותפוח.
להוסיף סוכר – הקצפה של 5 דקות לפחות.
להנמיך מהירות להוסיף שמן, קצפת,
בסוף קמח ואבקת אפיה.
לחלק ל-2 התבניות באופן שווה.
באחת- שמתי אגוזים. ומייפל
בשנייה- הוספתי 3 כפות קקאו/ שוקולית
פזרתי שוקולד צ'יפס.
שמתי בתניות מאפינס
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-35 דקות. או לבדוק עם קיסם.
שבת מבורכת לכולם❤🌺❤🌺