750 גבינה לבנה 5%
2 שמנת מתוקה
כוס חלב + כוס חלב לטבילה
תותים
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
250 גרם פתי בר /לוטוס
אופן הכנה :
להקציף שמנת עם פודינג וניל אבקת סוכר 3 דקות
להוסיף את הגבינה להמשיך להקציף לעוד דקה .
לטבול כל פתי בר בחלב לסדר בתבנית לקצת מהגבינה ככה שלוש שכבות .
לקשט לפי בחירתכם וכמובן תותים באהבה. בהצלחה 🌹🌹
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518