החומרים
.2 חבילות ביסקוטים
.1 כוס חלב מהול ב2 כפות ליקר שוקולד
.2 שמנת מתוקה
.1 אינסטנט פודינג וניל
.500 גרם גבינה
. 1 קופסא נפוליאון
.1 כוס סוכר
.2 כפות מיי ורדים
.14 גרם גילטין מומס עם 1/4 כוס מים
ציפוי:
1 שמנת מתוקה
. 1 אינסטנט פודינג וניל
.1/4 כוס קקאו לא ממותק.
הכנה:
לטבול ביסקוטים בחלב מהול עם ליקר שוקולד ולהניח בתחתית תבנית 24.מסביב להניח ביסקוטים ( ללא טבילה). בקערה לערבב גבינות, סוכר וגילטין לאחר המסתו במיקרו. ולערבב. להקציף 2 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג וניל. לקצף יציב. לאחד את מסת הגבינה עם הקצפתולהניח. מעל שכבת הביסקוטים וליישר. מעל הגהינה להניח ביסקוטים( ללא טבילה) ולהשאיר במקרר להתייצבות. להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה. לעטר מעל הביסקוטים.לפזר דרך מסננת קקאו.ולהשאיר להתייצבות במקרר…