Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון:
750 גבינה לבנה 5%
כוס וחצי סוכר
7 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 סוכר וניל
גרדת לימון מלימון וחצי
חשוב לשים תבנית מים בתחתית התנור לפני האפייה ורשת מעל בשביל העוגה .ולרפד את התבנית עם נייר אפייה .תבנית 26 גבוהה
להקציף חלבון עם הסוכר לקצף לא יציב
לערבב חלמונים עם שאר המרכיבים לקפל את התערובת ביחד
לאפות רבע שעה 200 מעלות .להוריד ל160 50 דקות .להשאיר את העוגה בתנור לשעה לאחר האפייה בתנור חובה !!!!!!!!
קירור מוחלט בחוץ ורק לאחר מכן להכניס למקרר .
בהצלחה 🙏🙏💖

עוגת גבינה אפויה כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים