Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
3 גבינה לבנה תשע אחוז
1 שמנת חמוצה
7 ביצים
1 איסטנט פודינג וניל
כוס וחצי סוכר
4 כפות קרונפלור
2 כפות קמח

הכנה :
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף נוח אך לא נוקשה!בקערה נפרדת לשפוך את הגבינות שמנת פודינג קרונפלור ואת הקמח בסוף לערבב היטב! להוסיף את החלמונים ולערבב . את החלבונים להוסיף לקערה ולערבב בתנועת קיפול!לשמן תבנית מס׳26( אם רוצים ממש גבוהה אפשר ב24)להכניס לתנור ל180 מעלות ל10 דקות ולהוריד ל140 מעלות למשך שעה! לכבות ולהשאיר למינימום עוד שעה ויותר!אפשר להניח בתחתית התנור כלי עם מים רותחים!ומי שרוצה עוגה בהירה בשוליים מניחים נייר אפייה בתוך התבנית מומלצת ביותר ! ראו איזה גובה אני אפיתי בתבנית מרובעת מס' 25 ואני שידרגתי קצת מרחתי מעל העוגה ממרח לוטס מומס ומעל עיטרתי עם שמנת מתוקה ואיסטנט פודינג ריבת חלב וכמובן קישטתי בתותים המתכון באדיבותה של לירון ביטון המקסימה

עוגת גבינה אפויה מעוטרת
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים