משגעת את חושי הפה 🔥🔥🔥
מתכון :
חבילת פתי בר 250 גרם
150 גרם חמאה מומסת
קופסה גבינה מסקרפונה 250 גרם
קופסה שמנת מתוקה 250 מייל
כף אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל
גרדת לימון
כף תמצית וניל
אופן הכנה:
לפורר את הפתי בר .להוסיף את החמאה .
לרפד תבנית 22 קפיצית בתחתית ובדפנות
להכניס למקפיא לחצי שעה
בזמן הזה מקציפים את הגבינה והשמנת .מוסיפים את שאר החומרים .יוצקים לתבנית מכניסים לקירור למשך שעתיים לפחות
אפשר לקשט במה שאתם אוהבים .
בהצלחה 🌹🌹🌹
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518