Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לבסיס ולפירורים :
1 חבילת עוגיות יין טחונות 380 גרם
200 גרם חמאה מומסת
מוסיפים את פירורי העוגיות לחמאה המומסת בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת פירורים מצופים בחמאה שומרים בצד כוס מהפירורים לציפוי ואת השאר משטחים בתבנית קוטר 22

למילוי גבינה :
500 מ'ל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר

מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים
500 גרם גבינה לבנה
מעורבבים עם
6 כפות סוכר
מורחים את מילוי הגבינה מעל הבסיס
מפזרים את הפירורים מעל מכניסים לקירור ל 24 שעות
כמה פשוט טעים
מועדים לשמחה
אסתי זוהר ♥️

עוגת גבינה פירורים ללא אפיה לפסח 🌹_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

293 מתכונים