6 ביצים גדולות
כוס סוכר
2 סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה
1שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
4 כפות איסטנט פודינק וניל
להקציף את החלבונים עד שמתחיל להיות קצף להוסיף לעט לעט את הסוכר עד לקבלת קצף יציב לא חזק מדיי
בקערה שנייה לערבב את שאר החומרים לאחד את הקצף עם תערובת הגבינות בזהירות לא לשבור את הקצף לעט ב3 פעמים
להעביר לתבני משומנת לשים בתנור תבנית עם מים בתחתית וא העוגה על רשת מעל לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות 15 דקות להנמיך ל160 ועוד שעה ולא לפתוח את התנור לפחות שעה אחריי שמוכן בהצלחה🌺