"שיר המעלות אל יהוה,בצרתה לי קראתי ויענני".
לעוגה🌺🌺
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
חצי כוס חלב
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס שוקולד ציפס
כוס וחצי גזר מגורר דק.
*הרטבת העוגה*
1 כף ריבת משמש מהולה עם 2 כפות מים חמים ו2 כפות מיץ תפוזים(לא חובה,אבל מוסיף)
לציפוי🌺🌺🌺
250 גר קרם פטיסייר(של גד)
2 כפות גבינה לבנה
2 כפות חלב
קישוט🥀🥀🥀🥀
שוקולד מגורד
הכנה♥️♥️♥️♥️
להקציף חלבונים,בהדרגה להוסיף סוכר וסוכר וניל לקבלת קצף יציב.
לערבב,חלמונים שמן ולהוסיפם לקצף הביצים.
"לקפל" לתערובת הביצים,חומרים יבשים מעורבבים עם הגזר,לסירוגין עם החלב עד לקבלת בלילה אחידה.
אפייה בתבנית 26 משומנת/נייר אפייה
בטמפרטורה 160 מעלות עד לקבלת קיסם עם פרורים מעט לחים ולקרר.
בצאת העוגה מהתנור להרטיב אותה עם נוזל ההרטבה.
שהעוגה קרה,
לצפות בקרם פטיסייר מעורבב עם גבינה וחלב לקבלת תערובת אחידה. ולעטר בשוקולד מגורד
באהבה/אורנה ועלני
♥️♥️♥️♥️♥️