Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית :
3/4שרוול ביסקויטים שבור גס
50 גרם חמאה מומסת יחד עם 100גרם חמאה
1/2כוס סוכר
מעט רום או סוכר וניל
1/2 כוס קוקוס
וכוס חלב / להוסיף ככמות הנדרשת עד לבצק נעים ולהדק לתחתית ולהקפיא.

להקציף : 5שמנת מתוקה עם 1,3/4 חלב מרוכז ולחלק ל3 קעריות

קערה 1 להוסיף תמצית שוקולד יחד עם כף שוקולד נוטלה לשפוך מעל הבסיס ולהקפיא
קערה 2 : תמצית קוקוס וחצי כוס קוקוס לערבב ולשפוך מעל השכבה הראשונה בעודה קפואה
קערה 3 כף מחית קרם אספרסו ושברי עוגיות לשפוך מעל ולהקפיא . בקיצור חגיגה גדולה וטעימה ..קל וטעים ומתאים לעונה.
את הטעמים אתם בוחרים תמציות ובלי תמציות אני לא מכינה גלידה כי כל הטעם זה התמצית.
תמציות ליאת חתוכה מלכת הג׳ל

לגנאש :
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
להמיס במיקרו לערבב היטב ולשפוך מעל

מתכוןמתכון

עוגת גלידה ב 3 טעמים❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים