Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים :
מידה בכוס 250 מיל

4 ביצים L
כוס וחצי סוכר
1כוס שמן
1כף גרידת לימון
1כוס מיץ לימונדה ספרינג פריגת לא משנה /או מ.תפוזים
2 כוסות קמח
1/2 כוס נטיפי שוקולד קטנים
1 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל
לזיגוג אחרי האפיה
רבע כוס סילאן
2 כפות מים רותחים
לערבב ולמרוח אחרי האפיה

אופן הכנה
מחממים תנור ל-180- 200 מעלות.
בקערה טורפים ידנית ללא צורך במיקסר ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ווניל וטורפים לאיחוד.
משמנים תבנית בינונית במעט שמן ומפזרים מעט קוקוס. משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
לאחר האפייה מוזגים על העוגה החמה את הסילאן בעזרת כף, באופן אחיד.
ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה .

בהצלחה רבה אסתי💕

עוגת וניל לימון ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים