Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

טורט:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
3 כפות שמן
11/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה סוכר עד לקבלת קצף יציב. להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן ולבסוף את הקמח.
להעביר לתבנית קפיץ 26 מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ולאפות 45 דקות בחום של 170 עד שקיסם יוצא יבש.
קרם:
4 שמנת להקצפה
11/2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות ריבת חלב
3/4 כוס חלב
להקציף הכל ביחד עד לקבלת קרם יציב.
לחתוך את העוגה ל-3
חלקים, לקחת עוגה אחת למרוח עליה ריבת חלב מעורבבת עם מעט חלב
ומעל למרוח קרם וכך להמשיך על שאר החלקים ולקשט.

עוגת טורט וקרם ריבת חלב_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים