חומרים:⚘roz
4 ביצים
כוס סוכר
2 כפות קקאו
כוס נס קפה( כפית קפה גרגרים + מים חמים)
3/4 כוס שמן
1 ורבע כוסות קמח
1 אבקת אפיה
תבנית 26 לאפות 2 עוגות
אופן ההכנה:⚘
להקציף את הקרם עם הסוכר לקצף תפוח להוסיף את הנוזלים ולבסוף את החומרים היבשים לאפות 40 דקות על 160 מעלות
לקרם באמצע:⚘
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג
כף סוכר
אופן ההכנה:
להקציף שמנת עם כף סוכר ו1 אינסטנט לקצף יציב כ-3 דקות כשהעוגה מתקררת למרוח את הקרם באמצע ומעל שמים
עוד עוגת שוקולד ומעל קרם שוקולד.
לקרם שוקולד:
1 שמנת להקצפה/ או קצפת ריץ לפרווה
לשים בצלחת מכניסים ל30 שניות כל פעם אפשר דקה ואז לערבב טוב לקרם חלק למרוח על העוגה לשים במקרר להתייצבות
להניח את הספרות⚘
לספרות:⚘
שבלונה ספרות לשים צימקאו בשקית זילוף להמיס עם מים חמים לגזור בקצה למלא את השבלונה לתת כמה תפיחות שהשוקולד יהיה אחיד לשים במקפיא לאחר 10 דקות לחלץ את הספרות⚘roz