Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

4 ביצים L
כוס סוכר/ אפשר להפחית ולהוסיף 2 כפות דבש
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים/מים/ קצפת
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 כפות קינמון טחון.

להקציף את הביצים
לקצף תפוח ויפה,
להוסיף סוכר
להנמיך מהירות ולהוסיף
לפי הסדר שרשום
קמח ואפיה בסוף.

לשמן ולקמח תבנית עגולה /
2 אנגלייש.
לפזר אגוזים קצוצים.
לאפות בתנור שחומם מראש, ב- 160 מעלות
כ-50 דקות. לבדוק עם קיסם.
להוציא מהתנור
כשעוגה חמה לחורר מעט עם סכין
לשפוך הרבה סירופ מייפל.

עוגת מייפל קלה וטעימה❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים