Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים:(כוס חד'פ חמה)
6 ביצים L
1כוס 1/4 סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1/2כפית ת.וניל
2 כוסות קמח
1 א.אפיה
200 ג'ר שוקולד מריר מגורד גס

הכנה:
מפרידים חלמונים וחלבונים.
נקציף 6 חלבונים עם 1 כוס סוכר
לקצף יציב.
בקערה שניה נערבב 6 חלמונים,1/4כוס סוכר,1 כוס שמן,1כוס מיץ תפוזים, ות.וניל,נוסיף 2 כוסות קמח נערבב היטב,בשלב זה נוסיף את השוקולד המגורד ונערבב עד שהשוקולד יטמע בתוך התערובת,נוסיף הקצף ב 3 פעימות נערבב בצורת עטיפה,ונישפוך לתבנית אנג'ל קייק(לא משומנת)או בסיר פלא.
נאפה בחום 170/160 מעלות כ 45 דק בערך,תוכנית קו עליון ותחתון.העוגה צריכה להיות שחומה,לבדוק שהקיסם יצא יבש.נקרר את העוגה ונפדר באבקת סוכר!

עוגה טעימהההה💥💥
ב-ה-צ-ל-ח-ה🫶תהנו🫶

עוגת מיץ תפוזים שוקולדית💥_מתכון של נירה חופי – מאסטר מתכונים
נירה חופיספר המתכונים של
מתכון של

נירה חופי

50 מתכונים