לעוגה:
4 ביצים
רבע כוס סוכר
שקית סוכר וניל.
כוס וחצי קמח
כפית תמצית וניל.
חצי כוס שמן.
שקית אבקת אפיה.
לסירופ העוגה :חצי כוס סוכר
כוס מים
3 כפות תמצית רום
לציפוי: קופסה שמנת מתוקה.
3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
להפריד חלבונים ולהקציף עם הסוכר לקצף תפוח ויציב, להוסיף בהדרגה ביצים ושאר חומרים.
לשמן תבנית מספר 20
לאפות בחום 170
40 דקות.
לבשל את הסירופ
להקציף את השמנת עם האינסטנט .
לטבות את העוגה הסירופ או לזלף על העוגה בכמות ממש נדיבה שהעוגה תספוג את הסירופ.
לזלף את הקצפת ולפזר דובדבנים