Share with:


פרווה

אופן הכנה

תבנית 24

החומרים:
6 חלבונים
6 חלמונים
2 סוכר וניל
1.1/2 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
חצי כוס קוקוס
1 כוס סולת
1.1/2 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפיה
חצי כוס צימוקים
חצי כוס שקדים קלופים שעברו קלייה

לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס מים
מעלים את כל חומרי הסירופ על הגז עד שהסוכר נמס לגמרי .

אופן ההכנה:
1. קערה מ"ס 1: מקציפים 6 חלבונים , סוכר הוניל ו 1.1/2 הסוכר.
2. קערה מ"ס 2: לערבב 6 חלמונים עם מיץ התפוזים ,השמן, הצימוקים , הסולת, והקוקוס
3. את קערה 2 להוסיף לקערה 1 ובהדרגה להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
4. מכנסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל 180מעלות כ- 45 דקות.
5. ניתן לבדוק את העוגה אם היא מוכנה , אל חשד העוגה לא תיפול.
6. לאחר שהעוגה מוכנה , מוצאים מהתנור, מחוררים אותה באמצעות סכין, על מנת שהסירופ ייספג פנימה.
7. מפזרים על העוגה את השקדים.
8.יוצקים את הסירופ מעל העוגה ונותנים לו להיספג, לא לחשוש מכמות הנוזלים ולפזר קוקוס.
בתאבון מומלצת

עוגת סולת – בסבוסה (האריסה) _מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים