Share with:


חלבי

אופן הכנה

בתבנית פאי בינונית 22

לבסיס:
3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף
3/4 כוס סוכר
1 ביצה + .כפית מיץ לימון
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן

למילוי:
250 גרם גבינה לבנה +500 גרם שמנת חמוצה
3/4 כוס סוכר
2 כפות מלאות פודינג וניל
3 בצים שלמות
מעט גרידת לימון

אופן ההכנה :
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומניחים בצד (לפיזור מלמעלה)
את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית והשוליים
הכנת המילוי:
בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים היטב לאיחוד.
יוצקים את הבלילה על שכבת הבצק ומשטחים
מעל שכבת הבלילה מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 40 עד 50 דקות. או עד להזהבה נאה.

בהצלחה אסתי 😋

מתכוןמתכון

עוגת פאי גבינות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים