מתכון:
400 גרם שערות קדעיף קצוצות
100 גרם חמאה
250 גבינת שמנת
300 גרם גבינה לבנה 5%
2 שמנת מתוקה סך הכל 500 מייל
4 כפות פודינג וניל
2 כפות גדושות אבקת סוכר
2 כפות מיי ורדים
חצי כוס פיסטוק קצוץ
כוס חלב
אופן הכנה:
במחבת ממסים את החמאה מוסיפים את שערות הקדאיף .מטגנים על אש בינונית עד הזהבה .
מקררים .
בקערת המיקסר שמים את הגבינות מקציפים דקה אחת .
מוסיפים את השמנת החלב ואבקת הסוכרוהפודינג עד שהתערובת יציבה .
מוסיפים את מיי הורדים לשערות הקדאיף ומערבבים
לוקחים תבנית עגולה 26
מרפדים עם חצי מכמות השערות ומהדקים .יוצקים 3/4 מכמות התערובת מישרים ומפזרים את שאר השערות .
מזלפים את שאר התערבות בצורה שאתם אוהבים מפזרים את הפיסטוק .
חשוב לקרר לפחות שעתיים!!!
בהצלחה🌹🌹 .לא לשכוח לשתף תודה 🙏🙏
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518