לתחתית:
5 חלבונים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
מקציפים את החלבונים לקצף נפוח מוסיפים סוכר ווניל בהדרגה לקצף חזק.
1/4 1 כוסות קוקוס
מוסיפים לקצף ומאחדים בתנועות עטיפה בזהירות. מעבירים לתבנית 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות עד שיזהיב קלות ומצננים.
שכבת הקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג קרמל או ריבת חלב
כף סירופ מייפל
מקציפים לקרם יציב ומיישרים על העוגה מכניסים למקפיא להתייצבות
גנאש קרמל:
50 מל שמנת מתוקה
4 כפות ממרח קרמל
כף סירופ מייפל
מחממים במיקרו מערבבים טוב ומצפים מעל הקרם. מקשטים בשוקולד לבן ומכניסים לקירור למספר שעות או לילה…