Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

*חומרים*
6 ביצים מופרדות
קורט מלח
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כף גדושה גרד תפוז
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס קוקוס

*ציפוי*
50 גר חמאה/מחמאה
2 כפות קורנפלור
חצי כוס סוכר
1 ורבע כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כף ריבת תפוז(לא חובה,אבל מוסיף)

*הכנה*
כוס-אוניברסלי
תבנית-26
160 מעלות רגיל
להקציף חלבון וקורט מלח ,בהדרגה להוסיף חצי כוס סוכר לקבלת קצף יציב.
באותה קערת מיקסר(אין צורך בשטיפה)
להקציף חלמונים סוכר וסוכר וניל לקבלת קצף לבן.
לסירוגין להוסיף מיץ תפוזים עם חומרים יבשים לקבלת בלילה אחידה,למזג בעדינות עם קצף החלבונים.
להניח בתבנית,אפייה עד לקבלת קיסם יבש ולצנן.

*הכנת הציפוי*
על אש נמוכה לבשל 1 כוס מיץ תפוזים,לימון וסוכר עד להרתחה.
בכוס חד פעמי להניח קורנפלור ורבע כוס מיץ תפוזים לערבב ולהוסיף למיץ תפוזים להמשיך לבחוש עד שהבלילה מסמיכה.לכבות אש ולהוסיף חמאה/מחמאה וריבה,לערבב עד שהחמאה נטמעת.
לצפות את העוגה הקרה.
לפזר קוקוס לקישוט.

באהבה ענקית
אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷

מתכוןמתכון

עוגת קוקוס תפוז_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים