Share with:


פרווה

אופן הכנה

אוורירית טעימה מאוד
וקלה להכנה
אין צורך במיקסר
מידה בכוס חד פעמי חם

בקערה מקציפים
2 ביצים
ומוסיפים לפי הסדר
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/3 כוס שמן
3/4 כוס מים חמימים+כפית גדושה קפה מגורען(גייקובוס)
כוס קמח תופח
2 כפות גדושות שוקולית
2 כפות אגוזי מלך קצוצים
מערבבים לבלילה אחידה
משמנים תבנית אינגלייש קייק ושופכים את הבלילה
180 מעלות
כ25/30 דקות
כשמצננת לבזוק
אבקת סוכר
נ.ב
אפשר להכפיל כמויות

עוגת קפה שוקולית ואגוזים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

747 מתכונים