*בסיס*
5 ביצים
חצי כוס סוכר
1 כף שמן
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
*הכנה*
להקציף ביצים בשלמותם,בהדרגה להוסיף סוכר ושמן לקצף יציב,לקפל אינסטנט פודינג לאיחוד.
לתבנית 24 להעביר את הבלילה.
אפייה ב180 מעלות כ15 דקות להוציא לצינון.
*ציפוי*
1 מיכל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
2 כפות אבקת סוכר
1 מיכל גבינת ריקוטה
1 כוס עוגיות אוראו טחונים דק.
*הכנה*
להקציף שמנת מתוקה,אבקת סוכר,אינסטנט פודינג וניל,חלב לקצף יציב.
"לקפל" גבינה ועוגיות אוראו לקבלת בלילה אחידה.
להניח מעל הבסיס לישר בעזרת מלית.להשאיר להתייצבות במקרר.
*גאנש*
200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 מיכל שמנת מתוקה.
לצפות את העוגה תוך כדי טלטול התבנית.
לקשט במיני עוגיות אוראו.
להשאיר להתייצבות במקרר.
באהבה/אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷