Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

 

להקציף
4 חלבונים
חצי כוס סוכר להוסיף בהדרגה
1 סוכר וניל
בקערה נפרדת לערבב בכף
4 חלמונים
1 כף גדושה קרונפלור
2 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה
כף קוקוס (לא חובה למי שלא אוהב )
מעט גרידת לימון
לערבב היטב את החלמונים עם הקמחים .ולהוסיף בהדרגה מקצף החלבונים .
לשמן תבנית בינונית ולצקת את הבלילה
לאפות בחום בינוני כ 15 דקות
להקציף היטב
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
למרוח את הקצפת על הבסיס
האפוי בצורה אחידה .
מעל אפשר לזלף פסים של ריבת חלב ושוקולד
מגולף .
בהצלחה אסתי 💕

עוגת קרמבו לבן לפסח קלילה וטעימה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים