לפי מתכון של סיגלית ימין ושינוי שלי הוספת
קרם שוקולד💜❤💜
בסיס:
200 גר' שוקולד מריר להמיס יחד
1/2 כוס שמנת להקצפה
6 ביצים להקציף לקצף בהיר
1/2 כוס סוכר ואוורירי כ- 8 דקות
להוסיף את השוקולד
המומס לערבב, ולאפות
בחום 180 כ 25 דקות
כשהעוגה עדיין קצת
רוטטת.
קרם שוקולד:
1/2 1 שמנת להקצפה להקציף עד שמתקבלת
קצפת יציבה.
1/2 כוס שמנת להקצפה
150 גר' שוקולד מריר להמיס יחד, להוסיף
לקערת המיקסר על הקצפת
ולהקציף עוד קצת,
ולשים על הבסיס
ליישר, ולשים במקפיא
לשעה.
קרם וניל:
2 שמנת להקצפה להקציף הכל יחד עד
1 אינסטנט פודינג וניל לקבלת קצף יציב
2 שמנת חמוצה לשים על קרם
1 כוס קוקוס השוקולד ליישר ולשים
במקפיא להתייצבות.
ציפוי:
חצי כוס שמנת להקצפה להמיס ולצקת על
150 גר' שוקולד חלב/ מריר הקרם.