Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לרוטב השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר משובח.
3 כפות קקאו.
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים.
50 גרם חמאה
מעט תמצית רום.(לא חייב)
לבשל היטב עד שהרוטב מסמיך להניח בצד.

לעוגה
4 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כפות קקאו
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
חצי כוס מיץ תפוזים(ניתן להחליף בחלב או מים).
להקציף את הביצים יחד עם הסוכר לפחות 10 דקות להוסיף בהדרגה את שאר החומרים ולהמשיך להקציף
להוריד מהמערבל להוסיף לתערובת חצי מכמות רוטב השוקולד את השאר להשאיר לציפוי.
לערבב היטב לצקת לתבנית עגולה משומנת.
לאחר 40 דקות להוציא לקרר לצקת את רוטב השוקולד ולפזר קוקוס

עוגת שוקולד מלאת שוקולד וקוקוס._מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים