מצרכים :
6 בצים
כוס ורבע סוכר
2 וחצי כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו שטוחות
1 כוס אבקת שוקולית
1 כוס שמן
1 שמנת מתוקה פושרת
חצי כוס מים רותחים
גנאש :
מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה :
להקציף את הבצים 2 דק ואז להוסיף את הסוכר לסירוגין להמשיך להקציף עוד 4 דק מינימום לקצף יציב.
בקערה נפרדת לערבב את הקמח , קקאו ושוקולית .
להוריד מהירות לבינונית להוסיף את השמן ואז את קערת היבשים לסירוגין עם השמנת מתוקה ובסוף את המים רותחים .
לאפות 160-170 מעלות .
הכנת הגנאש:
לחמם שמנת מתוקה להוסיף את השוקולד לערבב היטב .
לחתוך את העוגה 2 דקות אחרי הוצאתה מהתנור ולשפוך את הגנאש החם
לפזר סוכריות אם בא לכן .
בהצלחה ענת .
ענת לוגסי
מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰