מצרכים לבסיס :
מידה בכוס 250 מיל
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 ש. א. אפיה
1 ש. סוכר וניל
חצי כוס שוקולית
כף קקאו
4 ביצים L
1 כוס שמן
125 מיל שמנת מתוקה/קרם קוקוס/ריצ'
אופן ההכנה :
לערבב בעזרת כף בלבד את כל החומרים היבשים
קמח.קקאו.שקולית.אפיה.וניל וסוכר
להוסיף את שאר המצרכים
שמן .שמנת מתוקה ביצים
ולערבב היטב !
לשמן תבנית בינונית ולצקת את הבלילה לתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 25 דקות בדיוק
בנתיים מכינים ציפוי קוקוס
להוציא את העוגה ולהשאיר את התנור עדיין דולק להעביר את הכפתור של התנור למצב גריל (פס עליון בלבד )
ולמרוח מיד את תערובת הקוקוס על העוגה האפויה ולהחזיר לאפיה המצב עליון בלבד עד להזהבה קלה של ציפוי הקוקוס
בערך 8 דקות אפיה נוספת
לשכבת הקוקוס
בסיר קטן שמים
1 כוס סוכר ח.פעמי קר
1 כוס מים ח.פעמי קר
להביא לרתיחה כ 5 דק בערך ולהוסיף
50 גרם נטורינה לערבב עד להמסה ולהוריד מהאש
להוסיף
3 כוסות קוקוס .ח.פעמי קר
לקרר מעט את התערובת
ולהוסיף
2 ביצים שלמות
ולערבב היטב
לציפוי גנאש שוקולד
250 מיל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
להמיס במקרוגל עד להמסה לערבב היטב ולצפות את העוגה מיד אחרי האפיה
עוגה טעימה מאוד באהבה 😋