עוגה:
5 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס אבקת קקאו
11/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח להוסיף שמן תוך כדי הקצפה, להוסיף שמנת חמוצה ממשיכם להקציף, מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עוד קצת. מעבירים לתבנית קפיץ 24 משומנת ואופים בחום של 170 כ 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
לקרר את העוגה ולחתוך ל – 2.
קרם גבינה ושוקולד לבן:
3 שמנת להקצפה
350 גר' גבינת מסקרפונה/ פילדלפיה בטמפ' החדר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
100 גר' שוקולד לבן
1/4 כוס שמנת להקצפה
להמיס את השוקולד והשמנת.
להקציף מעט שמנת גבינה ואינסטנט, להוסיף את השוקולד ולהקציף עד לקבלת קרם יציב. לשים שכבת עוגה בתבנית לשים שקף מסביב לצקת את קרם הגבינה ליישר לשים מעל את שכבת העוגה השניה ולהקפיא שעה.( השארתי קצת קרם לקישוט)
גאנש שוקולד:
200 גר' שמנת להקצפה
200 גר' שוקולד מריר 60%
להמיס יחד ולצקת על העוגה להקפיא לעוד חצי שעה לשים על צלחת הגשה ולקשט.