Share with:


פרווה

אופן הכנה

8 ביצים
כוס ורבע סוכר
2 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל.
כוס מים.

למלית השוקולד.
שוקולד מריר
25 גרם מחמאה.
2 כפות קקאו
רבע כוס שמן.
רבע כוס סוכר.

להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף אחיד.
לערבב בקערה חלמונים
עם שאר החומרים .
לחלק את הבצק ל2 קערות

בינתיים לבשל את כל חומרי השוקולד 10 דקות
לאחר שמחלקים את הבלילה להוסיף לאחת הקערות את השוקולד ולערבב.
להוסיף לכל קערה את קצף הביצים ולערבב כל קערה בנפרד
לשמן תבנית מספר 24
ולצקת מעט מבלילת השוקולד
ומעט מהבלילה הלבנה
ולערבב עם סכין
לאפות בחום 170
שעה

עוגת שייש_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים