Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים בכוס 200 מ"ל
3 חלבונים L
1/2 חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל

בקערה נפרדת מערבבים היטב :
3 חלמונים
1/2 חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
1/2 חצי כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז/לימון

2 כוסות קמח
1 אפיה

לקישוט שיש :
2 כפות קקאו
2 כפות סוכר
כף וחצי קרם קוקוס או ריצ'
מערבבים היטב ומניחים בצד

מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה כף אחרי כף לאחר מכן
מוסיפים בהדרגה את קערת החלמונים במהירות נמוכה
ואת הקמח ואבקת אפיה.

לשמן 2 תבניות אינגליש ולצקת את הבלילה בצורה שווה בין שתי התבניות
מוסיפים את בלילת הקקאו
ויוצרים קישוט שיש בעזרת שיפוד .

אופים בחום בינוני בערך 30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי

בהצלחה אסתי ❤️

עוגת שיש תפוזים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

270 מתכונים