6 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מים
כפית תמצית שקדים
2 וחצי כוסות קמח
קורט מלח
1 אבקת אפיה
3 כפות שוקלית או קקאו.
ההכנה
להקציף סוכר. שמן ותמצית שקדים.
מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים.
מוסיפים לסרוגין קמח ומים
(הקמח. אפיה. ומלח – לשים בקערה)
ומקציפים לתערובת אחידה
מחלקים את התערובת לשניים.
מקבלים תערובת בהירה בחלק השני להוסיף
את השוקולית( לנפות שלא יהיו גושים)
ולהוסיף לתערובת השנייה.
תבנית משומנת ומקומחת.
אפיה ב- 160 מעלות כשעה.
כשהעוגה קרה להוציא מהתבנית
ולפזר אבקת סוכר / גנאש שוקולד