*שכבה ראשונה*
5 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1 כוס קמח תופח
2 כפות מיץ תפוזים
*הכנה*
להקציף חלמונים,סוכר ושמן,להוסיף שאר החומרים ולערבב לתערובת מעט מוצקה.להניח בתבנית 24.
*שכבה שנייה*
חצי כוס ממרח לוטוס מומס.
למרוח מעל השכבה הראשונה.
*שכבה שלישית*
5 חלבונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס אגוזים קצוצים גס.
3/4 כוס קוקוס
חצי כוס שוקולד ציפס
*הכנה*
להקציף ביצים יחד עם סוכר לקצף יציב,"לקפל" לקצף זה את שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה.
למרוח מעל השכבה השלישית.
אפייה ב180 מעלות לקבלת קיסם מעט לח.
*ציפוי*
לוטוס מומס.
באהבה/אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷