Share with:


אופן הכנה

 

6 כוסות קמח
כוס וחצי מים פושרים.
ביצה
50 גרם חמאה מומסת.
2 כפות סוכר.
2 כפיות קנמון
חבילת מחית תמרים.
כף וחצי שמרים.
להכניס את כל חומרי הבצק למערבל ללוש 10 דקות
להשאיר שעה להתפחה .
למרות מעט חמאה בתבנית עגולה.
לקרוץ מהבצק ולהניח לא לסדר לקחת בכף ממחית התמרים ולהניח מעל ולפזר מעט קינמון ושוב אותה פעולה לקרוץ חתיכה מהבצק והניח ושוב מעל מחית תמרים וקינמון.
לאפות בחום 180
50 דקות.
לצנן ולהפוך את העוגה לצלחת הגשה.

עוגת שמרים תמרים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

255 מתכונים