Share with:


חלבי

אופן הכנה

מטורפת בטעמה 🔥🔥🔥🔥

תבנית 30/30

לקרם:
2 ביצים
100 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
40 גרם קורנפלור
חצי ליטר חלב

לעוגה:
4 ביצים
קורט מלח חובה
200 גרם סוכר
200 מייל חלב
100, מייל שמן
340 גרם קמח
100 גרם קמח שקדים
שקית אבקת אפייה
100 שקדים פרוסים
אופן הכנה:
נתחיל עם הקרם את כל חומרי הקרם נשים בסיר על להבה בינונית. עד בסמכה.
נעבים לכלי אחר לכסה עם ניילון ניצמד צמוד לקרם לקירור במקרר. לחצי שעה.
אחרי חצי שעה נכין את העוגה.
נקציף ביצים סוכר ומלח. עד קבלת קצף לבן ותפוח.
נוסיף חלב ונמשיף להקציף.
נוסיף שמן ונמשיך להקציף.
נוסיף את הקמח ואבקת אפייה ונמשיך להקציף.
נוסיף את השקדים. ונערבב עם מרית.עד קבלת תערובת חלקה.
נשמן את התבנית טוב טוב.
ניצק את התערובת.
נפזר את השקדים הפרוסים.
נעביר את הקרם לשק זילוף.
וניצור ריבועים מקצה לקצה.
אפייה 170 מעלות 40 דקות.
לבדוק עם קייסם.
לקרר ולהגיש עם אבקת סוכר.
בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגת שקדים עם קרם פטיסייר אפוי_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים