לציפוי
100 גרם שקדים קלויים קלות
50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
1 שוקולד לבן וכף שמן חמניות
לעוגה
. כוס ורבע קמח. 1/2 כפית אפיה
2 כפות מי רוזטה
5 ביצים גדולות
300 גרם שקדים לבנים טחונים./ קמח שקדים
50 גרם אגוזים טחונים
כוס סוכר
גרד תפוז
1 כף שמן
תמצית שקדים טיפותיים
לציפוי
שוקולד לבן להמיס ולהוסיף כף שמן חמניות /אחר
אגוזים /שקדים גרוסים לקישוט קלויים קלות
אופן ההכנה
בקערת מערבל מקציפים יחד במהירות גבוהה. את הסוכר והביצים. 9-10 דקות..
בוחשים בעדינות בעטיפה את השקדים. והאגוזים.מפסיקים פעולת מיקסר ובעדינות ולא במהירות .
מוסיפים את מי הרוזטה. . והשמן.הקמח. אפיה ומבליעים לתערובת הקצף. בזהירות בעטיפה . עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים לתבנית עגולה מס 26 משומנת.
תנור שחומם מראש לחום 180 מעלות..
אפיה כ- 35- דקות בערך תלוי בתנור של כל אחד. לגוון זהוב יפה. מוצאים מהתנור ומצננים..
הציפוי.
ממיסים שוקלד לבן מוסיפים כף שמן ומערבבים. ויוצקים על העוגה.
לפזר מעל את השקדים והאגוזים הגרוסים.