Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
21/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז מ 2 תפוזים

להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב. להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן וגרידת תפוז, להוסיף את הקמח ואבקת אפיה להמשיך לערבל מעט להוסיף את המיץ ולערבל עוד מעט.
להעביר לתבנית 24 משומנת לאפות בחום 170 עד שקיסם יוצא יבש, לקרר ולחתוך ל -2.

ריבת תותים:
350 גר' תותים
1/2 כוס סוכר
לבשל את התותים והסוכר עד שכל העיסה מסמיכה ולקרר.

קרם גבינה:
250 גר' גבינת פילדלפיה
בטמפ' החדר
2 שמנת להקצפה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
להקציף עד קבלת קרם יציב.

הרכבת העוגה:
לשים מחצית של הטורט על צלחת הגשה למרוח ריבת תותים ומעל למרוח קרם גבינה אפשר לחתוך תותים ולפזר על הקרם, לשים את המחצית השניה של הטורט ולצפות את העוגה בקרם ולקשט.

עוגת תפוזים קרם גבינה וריבת תותים🌹🌷🌹🌷🌹_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים