Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כוסות קמח
1 א.אפיה
4. ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
כף גרידת תפוז
5 נקטרינות מקולפות
ופרוסות
1/4 כוס סוכר חום
להקציף ביצים וסוכר
להוסיף את השמן
ולסירוגין את שאר החומרים
את הנקטרינה מערבבים בצלחת עם סוכר חום
בתבנית שמים נייר אפיה ומפזרים את הנקטרינה
מעל את עיסת העוגה
180 מעלות
כ 30/40 דקות
כשמתקרר מפזרים
אבקת סוכר

עוגת תפוז ונקטרינה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

747 מתכונים