Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
8-10 חתיכות שוקיים
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 קופסת פטריות חתוכות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 גמבה חתוכה לקוביות

תבלינים:
מעט כורכום
מלח
כפית מרק עוף
קמצוץ פלפל שחור גרוס
1 כף סילאן

אופן ההכנה:
מטגנים בצל גדול
עד הזהבה
מוסיפים קופסת פטריות
וגמבה קטנה חתוכה וקוביות ומטגנים לעוד כמה דקות
כשהכל מזהיב להוסיף
תפוח אדמה אחד גדול חתוך לקוביות קטנות ולתת עוד טיגון קליל ..
מוסיפים כף סילאן
מעט
כורכום
פלפל שחור גרוס
צילי גרוס מעט מאוד
כפית מרק עוף
טיפונת מלח
מסדרים את העוף בין הפטריות שהעור כלפי מטה ונותנים כמה דקות צריבה קלה .
הופכים את העוף שהעור יהיה למלעלה
יוצקים מים בערך כוס או קצת יותר שיכסה שלושת רבעי מגובה העוף .
מבשלים מכוסה ל 20 דקות
אחר כך מורידים חלקית את המכסה .משאירים פתח קטן ומבשלים על אש נמוכה בינונית עוד כמעט שעה .

בתאבון אסתי 🥰

עוף ופטריות 🧅🥔🧄🫑🍗_מתכון של אסתי  – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים