350 גר' (2.5 כוסות) קמח לבן (אם בא לכם להשקיע תכינו עם קמח לחלה)
כף שמרים יבשים
75 גר' חמאה רכה [נטורינה/מחמאה/שמן קוקוס בגירסת פרווה]
50 גר' (2 כפות וחצי) דבש
2 ביצים
1/2 – 1/4 כוס חלב (להתחיל מרבע כוס ראו הסבר במתכון) [מים בגירסת פרווה]
חצי כפית מלח
ציפוי שקדים
65 גר' (1/3 כוס) סוכר לבן
85 גר' (1/4 כוס) דבש
75 גר' חמאה [נטורינה/מחמאה/שמן קוקוס בגירסת פרווה]
30 מ"ל (2 כפות) שמנת מתוקה [שמנת צמחית בגירסת פרווה]
100 גר' שקדים מולבנים פרוסים
כפית תמצית וניל
קרם מסקרפונה ומייפל
200 גר' (מיכל) גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר
250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות סירופ מייפל
כפית תמצית וניל איכותית
**בגירסת פרווה מכינים קרם וניל מ 2 שמנת צמחית ושקית אינסטנט פודינג
סירופ סוכר
100 גר' (1/2 כוס) סוכר
1/2 כוס מים
2-3 כפות אמארטו (ליקר שקדים) או כל ליקר אחר