Share with:


פרווה

אופן הכנה

המצרכים לעוגה
בתבנית פאי 24-26

לבסיס:
3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
גרידת לימון אופציונלי

אופן ההכנה :
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית אינגליש נפרדת( לפיזור מלמעלה)
את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה עגולה 24
מכניסים את שתי התבניות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 18 -20 דקות או עד להזהבה נאה .
מוציאים מהתנור לצינון מלא

לשכבת הגבינה :
מקציפים היטב
250 מיל שמנת מתוקה
2 כפות פודינק
1 כף סוכר
אחרי ההקצפה מקפלים לתוך הקצפת
500 גרם גבינה לבנה
מעורבבים עם חצי כוס סוכר

*את תערובת הגבינה מכניסים לשקית זילוף עם צנתר חלק ומזלפים מעל גבי הבצק האפוי בתבנית העגולה .
*אם רוצים ניתן לזלף מעט ריבת חלב בכמה מקומות מסביב

*את הפירורים האפויים שבתבנית האינגליש מפוררים בידיים ומפזרים בצורה אחידה מעל תערובת הגבינה .

* ניתן לזלף מעט ריבת חלב מעל הפירורים

*מכניסים לקירור ללילה ומתענגים 😋
יום מתוק ..אסתי 💕

פאי גבינה פירורים וריבת חלב 🍰_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים