Share with:


חלבי

אופן הכנה

קינוח לחג השבועות 🔥🔥🔥

חבילה של בצק פילו
500 גרם גבינת ריקוטה
3 כפות סוכר
2.5 כפות סולת
70 גרם קמח שקדים (שקדים טחונים)
כפית תמצית ויניל איכות
כפית תמצית שקדים
גרדת תפוז מתפוז אחד
2 ביצים
70 גרם חמאה מומסת למריחה על הדפי פילו
שקדים פרוסים קלויים לקישוט

לסירופ:
2 כוסות סוכר
כוס מים
קליפות תופז מתפוז אחד.

אופן הכנה:
תבנית פאי קוטר 10 ס"מ. או תבנית עגולה באותו קוטר
מערבבים את כל החומרים של הגבינה שמים בשק זילוף מניחים בצד.
חותכים את דפי הפילו לקוביות
20/20.
מורחים כל עלה חמאה ככה 4 פעמים מזלפים את הגבינה שיכסה את העלה הפנימי .
סוגרים לצורת שושנה.
מורחים מעל עוד חמאה. מהדקים את הקצה.
אופים 180 מעלות עד הזהבה בערך 40 דקות.
יוצקים סירופ מעל מקשטים עם שקדים פרוסים.
בהצלחה 🌹🌹

מתכוןמתכון

פאי פילו במילוי גבינת ריקוטה ושקדים וסירופ תפוזים … טעים בטרוף 🌹_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים