Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לתחתית:
200 גר' חמאה או מחמאה
כוס אבקת סוכר
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
ביצה לארג'
לערבל הכל ביחד
ולהוסיף קמח כ- 4 כוסות.
ולפי העין.
לכסות לאפסן בצד ל 10 דקות
לרדד בין שני ניירות אפייה
ולאפות בחום 160מעלות ל  12-15 דק'.

מילוי לפרלין:
100 גר' פיצוחים קלויים מעורבב גרוס גס.
מחית פרלינה או ממרח שוקולד או כל מלית שיש לכן בבית.
לערבב הכל ביחד.
להמיס 200 גר שוקולד מריר
להוסיף 40 גר' חמאת קקאו או 3 כפות שמן.
ליצוק לתבנית סיליקון
לחכות כמה שניות דקה ולרוקן להכניס את התבנית למקפיא למשך 15 דק
להוציא ולמלא את השקעים.
להחזיר למקפיא ל5 דק'
ולהוציא.
לחלץ את הפרלין מהתבנית
להמיס מעט שוקולד ולהלביש על העוגייה.
ולעטר כראות עיניכן