מרכיבים
חבילת עלי פילו
100 גרם פיסטוקי טחונים גס
50 גרם פקאן טחון גס
50 גרם שקדים מולבנים טחונים גס
50 גרם אגוזי לוז טחונים גס
100 גרם אגוזי מלך
150 גרם מחמאה של מזולה
4 כפות סוכר
4 כפות דבש
לסירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים
2 כפות דבש
הכנה .
מחממים בסיר קטן את המחמאה .
דבש וסוכר עד להמסה ולרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ושופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד .
פורסים 2 דפים פילו על משטח עבודה ומברישים שמן .
מניחים את המלית לאורך מקפלים ומגלגלים לרולדה, חותכים באלכסון .
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות🎚 כ 20 דק🕰 .
עד להזהבה .
הכנת הסירופ
שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק ומברישים בנדיבות על כל אחד מפזרים פיסטוקים טחונים גס ומגישים