Share with:


חלבי

אופן הכנה

500 גרם קמח מנופה
1כף שמרים יבשים
1כף סוכר
1/2 כף מלח
2 כפות שמן זית
בערך כוס ושליש נוזלים(אתם תיראו לפי העין)
לבצק טיפונת דביק
לרוטב
לא צריך לבשל דבר
לקחת קערית קטנה
לפיצה 1 נניח
250 גרם עגבניות מרוסקות
1/2 כף רסק עגבניות
כף שמן זית
שום כתוש מעט משן אחת
אפשר במקום אבקת שום כף 1
כפית 1 אורגנו
כפית סוכר
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית 1 בזיליקום יבש או טרי לפזר מעל התוספות
לערבב וזהו הרוטב מוכן!!!
את הבצק יש להתפיח כשעה עד שעה וחצי
עם נילון נצמד בקערה
להוציא לפתוח עם הידיים עדיף ומומלץ יותר
להניח על מגש מחורר
למרוח מהרוטב להשאיר ס״מ מהשוליים נקי
לפזר מוצרלה אפשר יחד עם צהובה
ומעל לפזר תוספות מה שבא לכם
חובה חובה לחמם תנור כחצי שעה בערך חם ולוהט
ל250 מעלות
בערך 15 דקות להוציא
ויש לכם פיצה חלוםםםםם

בהצלחה
לקבוצה של "במטבח עם אירית הקונדיטורית"