Share with:


פרווה

אופן הכנה

אם חשבתם שאלה עוגיות ! אז שלא !😜
זה פשוט פירה שנשאר לי מאתמול במקרר
זילפתי אותו עם צנתר כוכב.ריססתי מעל מעט שמן זית והכנסתי לתנור על חום 200 מעלות עד הזהבה !

לפירה:
ממש פשוט ..
תפוחי אדמה לבנים מבושלים מעוכים היטב
מוסיפים מעט מאוד מהמים שבו בושלו תפוחי האדמה ..
מתבלים:
במעט מלח.מעט סוכר או סילאן .מעט שמן .טיפונת כורכום..טיפונת פלפל לבן .מעט מרק עוף .ומי שאוהב לטגן בצל גדול עד הזהבה ולהוסיף לפירה . להכניס למקרר לפחות שעתיים שלוש..
יש כאלה שמוסיפים מעט חמאה במקום שמן ! כל אחת וטעמה האישי

פירה אחרת_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים