לבצק:
1 ק"ג קמח חלה
11/2כפות שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח
3 כוסות מים
רבע כוס שמן זית
למרוח על הפיתה:
כוס זעתר איכותי
3/4 כוס שמן זית איכותי.
אופן הכנה:
בקערת המיקסר שמים את כל החומרים של הבצק.
לשים 6 דקות.
מורידים את הבצק לשיש.
יוצרים כדור משמנים מעט קערה מתפיחים שעה.
יוצרים 16 כדורים שווים.
מכסים עם מגבת רבע שעה.
מרדדים לעובי חצי ס"מ.
מחוררים את הפיתה. מורחים את הזעתר עם השמן
אופים 220 מעלות 13 דקות.
אפשר להוסיף כל גבינה קשה שאתם אוהבים.
אפשר גם רוטב פיצה. או כל רוטב אחר.
בהצלחה 🌺🌺🌺