אמורות להיות שכבות
לאחרונה ראיתי שגם ההודים מכינים את אותן פיתות רק שאצלם עם חלב.
2 וחצי כוסות מים חמימים
כף גדושה שמרים יבשים.
2 כפות סוכר.
כפית מלח
7 כוסות קמח
20 גרם חמאה מומסת.
ללוש 8 דקות להניח להתפחה 40 דקות.
להמיס 50 גרם חמאה או סמנה בצד.
לרדד את הבצק לנקניק .
לחצות לאורך ולבצוע ל 18 חלקים לגלגל לכדורים ולהניח רבע שעה לנוח
לרדד כל עיגול למרוח חמאה ולהניח עליו עוד עיגול בצק למרוח בחמאה שוב כך שיהיו 3 עלים.
ושוב ליצור כדור מ 3 עלי הבצק.
לרדד שוב לפיתה ולטגן.
כך שמתוך 18 הכדורים יצאו 6 פיתות בלבד.